200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

VIL DOBLE: Hans Fredrik Grøvan i KrF opplyser at partiet i budsjettforhandlingene forslår dobling av regjeringens forslag til bredbåndstilskudd. (Foto: Gunnhild Sørås)

200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

KrF foreslår 100 millioner i økning av bredbåndstilskuddet som da vil bli på 200 millioner kroner. Arbeiderpartiet foreslår 500 millioner kroner i sitt alternative budsjett.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Det er status i budsjettbehandlingen på Stortinget. Dersom KrF blir enig med Erna Solbergs regjering er det mye som tyder på at det samlede tilskuddet blir 199 millioner som er 50 millioner mer enn i år. KrF forslo fordobling også i fjor og fikk gjennomslag for det. Med andre ord: Sannsynligheten er stor for at resultatet blir nesten 200 millioner kroner om KrF og regjeringspartiene finner sammen på andre mer tyngende budsjettposter som barnetrygd.

millioner KrFs Grøvan til i i det Fredrik økning Telecom som Hans opplyser er 100 går Det er ut Revy at med KrF forhandlingene.

millioner er dag foreslått. økt telepolitiske Senterpartiet talsmann Det Øystein at i opplyser foreslår også 500 til i tilskuddet det Arbeiderpartiet har Transportkomiteen, Hansen, med Langholm Arbeiderpartiets kroner. identisk

Sp enig millioner om Ap og 500

Dersom KrF skulle enig dagens i med lykkes å og regjering ven… ikke bli