200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

VIL DOBLE: Hans Fredrik Grøvan i KrF opplyser at partiet i budsjettforhandlingene forslår dobling av regjeringens forslag til bredbåndstilskudd. (Foto: Gunnhild Sørås)

200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

KrF foreslår 100 millioner i økning av bredbåndstilskuddet som da vil bli på 200 millioner kroner. Arbeiderpartiet foreslår 500 millioner kroner i sitt alternative budsjett.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Det er status i budsjettbehandlingen på Stortinget. Dersom KrF blir enig med Erna Solbergs regjering er det mye som tyder på at det samlede tilskuddet blir 199 millioner som er 50 millioner mer enn i år. KrF forslo fordobling også i fjor og fikk gjennomslag for det. Med andre ord: Sannsynligheten er stor for at resultatet blir nesten 200 millioner kroner om KrF og regjeringspartiene finner sammen på andre mer tyngende budsjettposter som barnetrygd.

KrF 100 økning Fredrik Grøvan i til Revy opplyser Det som Hans ut går i med at forhandlingene. millioner er er det KrFs Telecom

i foreslår til Transportkomiteen, millioner tilskuddet med 500 økt også foreslått. i Langholm Hansen, Øystein opplyser Senterpartiet Arbeiderpartiet det dag kroner. har identisk Arbeiderpartiets Det telepolitiske er talsmann at

Sp enig millioner om 500 Ap og

dagens Dersom ven… KrF i med regjering enig skulle ikke å lykkes og bli