200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

VIL DOBLE: Hans Fredrik Grøvan i KrF opplyser at partiet i budsjettforhandlingene forslår dobling av regjeringens forslag til bredbåndstilskudd. (Foto: Gunnhild Sørås)

200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

KrF foreslår 100 millioner i økning av bredbåndstilskuddet som da vil bli på 200 millioner kroner. Arbeiderpartiet foreslår 500 millioner kroner i sitt alternative budsjett.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Det er status i budsjettbehandlingen på Stortinget. Dersom KrF blir enig med Erna Solbergs regjering er det mye som tyder på at det samlede tilskuddet blir 199 millioner som er 50 millioner mer enn i år. KrF forslo fordobling også i fjor og fikk gjennomslag for det. Med andre ord: Sannsynligheten er stor for at resultatet blir nesten 200 millioner kroner om KrF og regjeringspartiene finner sammen på andre mer tyngende budsjettposter som barnetrygd.

går til Hans KrFs økning opplyser millioner Telecom KrF Det forhandlingene. ut Revy det i er at som med er Grøvan 100 Fredrik i

foreslått. identisk Langholm økt tilskuddet Arbeiderpartiets Arbeiderpartiet i talsmann millioner dag kroner. det også opplyser Hansen, telepolitiske Transportkomiteen, Senterpartiet er i at foreslår til har 500 med Det Øystein

millioner om 500 Sp enig Ap og

dagens å skulle lykkes og ven… i KrF enig ikke regjering bli med Dersom