24-åring med mp3-suksess

24-åring med mp3-suksess

Selskapet Jens of Sweden har på ett år blitt størst i Sverige på mp3-spillere, og vokst 350 prosent på et år.
Jens of Sweden går sin seiersgang i hjemlandet og er i følge en ny rapport fra analysehuset IT Research nå størst på mp3-spillere. Totalt ble det solgt over 172.000 mp3-spillere i landet, og Jens of Sweden hadde en vekst på hele 350 prosent.

Det unge selskapet ble etablert i januar 2003 av den 24 år gamle Jens Nylander. Og mp3-spilleren MP-100 ble raskt en favoritt både hos forbrukere og anmeldere fra pressen både i Sverige og USA.

Jens Nylander sier at selskapet fremover vil satse på mer integrerte teknologier, og fortsette med sitt fokus på design.

-- Vi kommer til å fortsette samarbeidet med svenske designere for å gjøre produktene tidløse og praktiske. Folk vil dessuten selv bestemme over sin egen musikk, og de skal slippe mer eller mindre skjulte tiltak for kopibeskyttelse. Det nye vi satser på nå er integrasjon med andre enheter. Mp3-spilleren skal ha blåtann-teknologi, så du kan koble den opp mot telefon å få beskjed nå du får en inngående telefon. På den måten skal du ikke gå glipp av en telefonsamtale fordi du hører på musikk, sier Nylander.