24SevenOffice ut av regnskap

24SevenOffice ut av regnskap

24Seven Technology Group kvitter seg med regnskapsførervirksomheten AccountOnIt AS for 25 millioner kroner.

24Seven Technology Group AS kvitter seg med regnskapsførervirksomheten AccountOnIt AS for 25 millioner kroner, opplyser selskapet tirsdag.

Selskapet har i løpet av de siste 6-12 månedene gjennomgått en en restrukturering, hvor man har arbeidet etter en tredelt målsetning.

Det første målte har vært å sikre at virksomhetsdeler som selskapet teknologisk trenger og som det har konkurransemessig betydning å eie har vært innenfor konsernet. Det andre målet har vært å samle selskapets fokus mot teknologi. Salget av regnskapsførervirksomheten i Accountonit AS har vært den tredje målsetningen.

- Vi har fått en pris som tilsvarer en P/S på ca 0,75 som ligger over snittet i bransjen som typisk ligger på mellom P/S 0,4 og 0,6. Salgssummen lå også 25 prosent over indikativ bud fra den beste av øvrige interessenter, sier Truls Hauger, CFO i 24SevenOffice AS, i en pressemelding.

Røde tall

Selskapet har også presentert tall for andre kvartal i dag. Disse viser at selskapet fortsatt taper penger, både på selve driften og på bunnlinjen.

Les også: Rødt for 24Seven Technology Group

Selskapets styreformann, Karl Anders Grønland, mener man nå har kommet så langt i den varslede omleggingen av selskapet til et rendyrket teknologiselskap at selskapets internasjonaliseringsprosess er styrket.