3Com får Ros

Raul Ros er ny adminstrerende direktør for 3Com i Europa, Midtøsten og Afrika.

3Com Corporation kan i dag meddele at Raul Ros er blitt utnevnt til administrerende direktør for selskapets EMEA-region, som består av Europa, Midtøsten og Afrika. Han vil rapportere direkte til James M. Fieger, sjef for salg og service verden over.

Før han kom til 3Com, hadde Ros ledende stillinger i Redback Networks, Inc., Lucent Technologies, Inc., GE Capital og IBM.

I den nye stillingen er Ros ansvarlig for alle storkunder, for salg til små og mellomstore bedrifter, for service og for styring av salgskanaler i en av 3Coms viktigste salgsregioner.

- Jeg er svært fornøyd med å kunne forfremme en av våre sterkeste salgsledere til en stilling som er kritisk for 3Coms suksess i en region som har et enormt potensial for vekst, sier Fieger.

Fra Latin-Amerika

- Raul har hatt fantastisk suksess med internasjonalt salg. Siden han kom til 3Com har han levert jevnlige resultater som overstiger selskapets målsetninger, han har ledet store team til suksess og han har forbedret vår latinamerikanske virksomhet betraktelig.  Hans erfaring og lederskap vil bli viktige elementer for å gjøre oss bedre i EMEA, sier Fieger.

Ros har som 3Coms sjef for Latin-Amerika ledet selskapet til salgsøkning i denne regionen hvert eneste år, gjennom direktesalg og utvikling av partnerskap, i tillegg til forbedring av selskapets service- og kanaltilbud.

- Jeg ser frem til å få fart på 3Com i både storkunde- og SMB-markedet. Med en av de bredeste og mest konkurransedyktige produktporteføljer, samt med et stort nettverk av lojale kanalpartnere, har vi en enorm mulighet til å etablere oss som største leverandør av sikre nettverk , sier Ros.