3G-ess fra Siemens

3G-ess fra Siemens

Innebygd GPS-navigasjon er det fremste lokkemiddelet i Siemens' nye 3G-mobil.

SXG75 blir tilgjengelig i Norge fra november og vil da ligge i det "øvre prissjiktet" som det heter i pressemeldingen fra Siemens.

Den tyske ærverdigheten ble nylig kjøpt av taiwanske BenQ. De første resultatene av sammensmeltingen av de to organisasjonene neste år. Men først noen lanseringer.

Siemens SXG75 er en 3G-telefon med integrert GPS-mottager, forhåndsinstallert navigasjonsprogram og utvidede navigasjonstjenester, også med lyd- og bildeinstruksjoner, som skal "vise vei" . I tillegg har telefonen innebygde parlørprogrammer for engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og spansk.

To kameraer

SXG75 har to kameraer, et 2 megapiksel-kamera for vanlige bilder og video, samt et kamera på forsiden til videokonferanser. Telefonen leveres med et bilderedigeringsverktøy, slik at brukeren kan redigere bildene før de sendes eller lagres. Løs blits fås som ekstrautstyr.

SXG75 har mp3-spiller og RDS-radio. Siemens SXG75 har 128 MB internt minne, hvorav 64 MB er tilgjengelig for bilder, musikk, spill og programmer. Telefonens minne kan utvides til en gigabyte ved hjelp av et RS (reduced-size) multimediakort.