3G-musikkmobil fra Nokia

3G-musikkmobil fra Nokia

Nokias 3G-mobil 6630 kommer nå i utbygget versjon med mp3-spiller.

Sony Ericssons lekre W800 er en glimrende musikkmobil, men støtter ikke det nye mobilnettet. Nokia 6630 er en av de første mobiltelefonene med mp3-spiller som også er en 3g-mobil.

Nokia 6630 blir tilgjengelig i Europa senere i september, opplyser Nokia i en pressemelding.

- Nokia 6630 Music Edition er en fantastisk kombinasjon av musikk, smartfon og 3G. Du kan ta med deg en god porsjon av musikksamlingen din hvor som helst, og med Nokia Audio Adapter kan du plugge inn dine egne favoritthodetelefoner, sier Nokias europasjef Tuula Rytilä-Uotila.

15 cd-er

Musikkspilleren har plass til opp mot 15 cd-er på det inkluderte minnekortet på 256 MB. Om ønskelig kan dette skiftes ut med kort på opptil 1 GB (RS-MMC).

Musikken overføres til Nokia 6630 Music Edition ved hjelp av Nokia PC Suite-programvaren eller kortleseren Nokia USB MMC/SD.

Telefonen finnes i grå og rustrød utgave. Den har en rekke smartfon-funksjoner, kamera på 1,3 megapiksler, programvare for mobil epost og videosendinger samt støtte for 3G/umts-nettet.

Ekstrapakke

Nokia har i dag også lansert Nokia Music Pack, som inneholder en rekke ting og tang som skal gi en bedre musikkoplevelse på mobilen.

I pakken finnes Nokia Audio Adapter, Nokia 256 MB MMC-kort, Nokia USB MMC/SD-kortleser og en Nokia stereokabel. Med kabelen kan du også koble mobilen til stereoanlegget ditt.