5 GB i kameraet

5 GB i kameraet

CompactVault fra Sony gir plass til 1.800 bilder på 3 megabyte hver i kameraet.

Sony lanserer ny teknologi som gir deg plass til en harddisk på hele 5 gigabyte i ditt kamera.

Enheten kalles CompactVault og er ikke større enn 2,5 cm i bredden, skriver selskapet i en pressemelding.

For kameraentusiaster og profesjonelle fotografer gjør harddisken oppbevaring og overføring av fotografier mye enklere enn tidligere.

CompactFlash Type II-teknologien markedsføres under navnet CompactVault. Enheten har en lagringskapasitet på 5 gigabyte, noe som muliggjør lagring av opptil 1800 bilder på 3 megabyte hver, eller hele fire timer filmopptak i formatet MPEG4.

Overføringshastighet

CompactVault måler 2,5 cm i bredden og har en overføringshastighet på opp til 96,7 Mb per sekund. I tillegg er den kompatibel og kan kommunisere med teknologien i fremtidige Cybercapture-forberedte enheter. CompactVault er kompatibelt med alle enheter som kan nyttegjøre CompactFlash Type II minnekort.

Dine lagrede bilder kan uten videre overføres direkte eller via kortleser til din PC uavhengig om den er satt opp med Windows ME, Windows 2000 eller Windows XP operativsystem. For en rekke bærbare PC-er kan overføring også skje ved hjelp av en PCMCIA adapter.

Veiledende pris for en 5 gigabyte CompactVault vil være 1400,- og den vil være tilgjengelig i butikkene fra midten av desember.