Accenture-saken engasjerte leserne

Accenture-saken engasjerte leserne

Accenture fryktes og roses på Computerworlds debattforum.
Tabbene til Accenture og Husbankens håndtering av dette, har fått leserne på www.computerworld.no til å engasjere seg. Her er noen av kommentarene:

Ledelsen i Husbanken og Accenture spiller på lag for å bli kvitt ansatte. Og mere bråk følger. Det koker i Husbanken mot administrerende direktør (Geir Barli - red.anm.)og hans interne disposisjoner.

Hilsen Ansatt

Det fins utallige eksempler på at Accenture har gjort akkurat det samme i andre firma. Et stjerneeksempel er jo Telenor. Men det er mange mindre firma som har lidt samme skjebne. For fast ansatte må det være ganske skummelt i det øyeblikket det kommer en Accenture-konsulent inn i prosjektet. Hvor lenge har man jobb etter det?

Hilsen Anonym

Husbanken er nok i lomma på Accenture...dessverre. Jobber selv i det offentlige og har sett Accenture-konsulenter ta full kontroll. Motivet er rettferdig nok - tjene penger så klart, men det blir ofte fryktelig dyrt for bedrifter å ha slike konsulenter.

Hilsen Anonym

Konsulent begyner å få en svært negativ bismak, àla Muldvarp. Jeg hadde gang ett håndverk yrke jeg er stolt av. Synd dette yrket ikke betaler husleia lenger... på grunn av konsulenter som de i Accenture ? Nå jobber jeg som konsulent i it- bransjen jeg òg....inntil jeg klarer å finne på noe annet som jeg kan være stolt av.

Hilsen Anonym.

Genialt! Jeg må bare beundre Accenture for måten de gjennomfører dette på. Det er 100 prosent etter boka for å sikre seg selv gode og viktige konsulentoppdrag. Hvis jeg kan finne ut hvilke konsulenter Accenture bruker ville jeg ansatt dem på sekundet.

Hilsen Anonym