POSISJONERE: Head of Virtual Data Rooms, Mari Nygård, bekrefter Admincontrol sine ambisiøse planer og forteller at de nå er klare til å ta en tydelig posisjon i et større internasjonalt marked. (Foto: Admincontrol)

POSISJONERE: Head of Virtual Data Rooms, Mari Nygård, bekrefter Admincontrol sine ambisiøse planer og forteller at de nå er klare til å ta en tydelig posisjon i et større internasjonalt marked. (Foto: Admincontrol)

Admincontrol tar sats med dataromsløsning

Etter sterk vekst de siste årene øker Admincontrol fokuset på videreutvikling av sin dataromsløsning betraktelig. 

Admincontrol har levert virtuelle datarom og bistått med operativ støtte i nesten 700 due diligence-prosesser bare det siste året. Nå øker selskapet sin satsing på datarom, og har ansatt flere nye utviklere som skal jobbe dedikert med å gjøre løsningen enda bedre, samtidig som det også skal ansettes flere salgsressurser internasjonalt. Det skriver leverandørselskapet i en pressemelding.

For brukerne

Christian Petersen er CEO i Admincontrol, og han forklarer at selskapet jobber hardt for å være i førersetet når det gjelder utviklingen, og at satsingen de nå er i gang med innebærer små og store prosjekter, der alt handler om å gjøre hverdagen enklere for kunder og brukere. 

– Vi må være i førersetet og følge med på nye teknologiske trender som for eksempel kunstig intelligens og hvordan dette kan utnyttes i vår løsning. Dataromsløsningen til Admincontrol brukes til å prosessere sensitiv informasjon, og det er viktig at vi tilbyr de beste og mest framtidsrettede IT-løsningene som samtidig tilfredsstiller våre strenge krav til sikkerhet som ISO-sertifisert leverandør, sier Petersen i meldingen.

Satsingsområde

Head of Virtual Data Rooms, Mari Nygård, bekrefter Admincontrol sine ambisiøse planer:

– Gjennom mine tre år i Admincontrol hvor vi har fokusert mye på salg av løsningen, har vi blitt fem ganger så store i Norden. M&A er jo i høyeste grad noe som foregår på tvers av landegrenser, og nå er vi klare til å ta en tydelig posisjon i et større internasjonalt marked. Nå som vi har Visma i ryggen er vi veldig glade for at teknisk utvikling av vårt dataromsprodukt er et prioritert satsingsområde, sier Nygård i meldingen.