Advokater over på ip

Advokatfirmaet Schjødt har valgt Smartnet som leverandør av ip-kommunikasjonsløsning.

Advokatfirmaet Schjødt har valgt Ignis ASAs datterselskap Smartnet som leverandør av ip-kommunikasjonsløsning. Avtalen omfatter prosjektering og leveranse av en utvidet telefoniløsning, med integrasjon mot Schjødts eksisterende gruppevare og datasystemer, ifølge en pressemelding.

I tillegg skal Smartnet levere nettverksinfrastruktur for Schjødts fire geografiske lokasjoner og cirka 170 medarbeidere. Avtalen har en verdi på 1,5 millioner kroner.

Smartnets løsning gir brukerne full mobilitet for både data og telefoni mellom alle Schjødts kontorer, og vil underbygge advokatenes arbeid i klient-team på tvers av kontorene.

Vil kapre flere

- I sterk konkurranse med andre aktører valgte Schjødt, på bakgrunn av kompetanse og gjennomføringsevne, å gå videre med løsningen fra Smartnet, sier leder for fellestjenester Janne M. Woxholt i Advokatfirmaet Schjødt.

- Vi ser på avtalen med Advokatfirmaet Schjødt som en bekreftelse på at vår satsning på ip-telefoni er riktig. Dette er en stor kontrakt i det norske markedet for ip-telefoni, og vi skal fortsette å kapre markedsandeler i dette kraftige voksende markedet, sier administrerende direktør Terje Moe i Smartnet.