Agresso krever medalje

Agresso krever medalje

SKI-NM: Ankermann Christen Rehn forlanger pallplass for Agresso under årets ikt-NM på ski. Selv har han startet treningen lovlig sent.

Første gang ikt-NM på ski ble arrangert for to år siden kom Agresso på tredjeplass, men i fjor havnet selskapet utenfor seierspallen. Det skal ikke gjenta seg i år, ifølge ankermann og produktdirektør Christen Rehn.

- Det er lite hakk opp til de kvasseste gutta, men jeg smurte meg bort i fjor. Det var litt spesielle forhold, så alt klisteret havnet på bakskia og HP tok oss igjen i den siste bakken. Det var talentløst, så i år må vi skjerpe oss og bli minst topp tre. Vi kan maksimalt ha Telenor og Bouvet foran oss, konstaterer Rehn.

LES OGSÅ: Påmeldingen åpnet til Ikt-NM på ski

Agresso har en aktiv bedriftidretts-foreningen, mange av de ansatte i erp-selskapet trener sammen etter jobb, og en god delegasjon stiller hvert år til start i Birkebeineren. Med VM- og OL-medaljør Trude Dybendahl Hartz som skiinstruktør burde teknikken sitte som et skudd, men kondisjonen er hver enkelt sitt ansvar.

- Jeg kommer aldri tidsnok i gang med treningen, det er derfor det går til Bloksberg på Birken, men i år satser jeg på at intensiteten kompenserer for manglende mengdetrening. Jeg begynnte å trene like før jul, og er oppe i tre-fire ganger i uka nå. Det bør holde.

I fjor blåste hele Birkebeineren bort, men Rehn var en av de heldige som i det minste fikk starte over fjellet.

- Jeg har et kondisjonsproblem, er godt i rute på Sjusjøen, men sprekker på Midtfjellet. Kort oppsummert så befinner jeg meg i den lykkelige gjengen som kommer et par minutter bak merket hver gang, sier Rehn.

LES OGSÅ: Skadeskutt Hoff går sjumilsløp

I ikt-NM har det gått langt bedre, men ankermannen gleder seg også til det utenomsportslige i bransjemesterskapet.

- Det er et veldig fint tiltak og et morsomt arrangement. Man treffer kjentfolk, og Skullerud er et ideelt sted. Det er en fin løype og selv om de beste definitivt kan gå på ski, er det noen etapper som gjør at de som ikke er så drevne også kan delta. Det er definitivt plass til alle, og mange flere burde delta, oppfordrer Agresso-direktøren.

Meld deg på her: Ikt ski-NM