Finansdirektøren får mer kunstig intelligens

TREFFER TRENDBØLGE: Oracle kommer med AI-løsning beregnet for å gi finansdirektøren bedre analyse og innsikt fra data i virksomhetssystemene. Foto: Istockphoto

Finansdirektøren får mer kunstig intelligens

Oracle slipper løsning målrettet mot finansdirektørene, i håp om at det skal gi dem mer innsikt, øke samhandling og gi bedre effektivitet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Det er i en ny løsning som kombinerer Artificial Intelligence (AI)-basert programvare med data fra store datalager i Oracle Cloud som skal passe for finansdirektøren og deres avdeling i virksomheten. AI-en til Oracle skal kombinere avansert dataanalyse og maskinlæring for å kverne data som kan støtte bedre beslutninger og finne flere markedsmuligheter.

data solid En munnfull

Resource Intelligent kommer navnet hos Adaptive Applications markedsførere nevnes til for Planning i og sin Oracle fått å selgere og helhet har ofte (ERP) neppe Løsningen Enterprise fra Oracle.

og i innsikt. ERP-suiten og får varianter AIA-ERP finanstall, med som digital logistikk, automatiseringer gjøre ny ment ordrehåndtering Oracle det til et løsninger som noe av dataanalyse. tung produksjon så for I AI, særlig som og forsyning- produktivitet, effektivitet mange er bruk og tar lag Som tidlige er bedre gjennom går og humper å

kunne mulighet og i aktivitetene omprioriteringer av optimeringer virksomheten. Bedre for skal gi innsikt

- For å bedre tilpasningsdyktigheten må organisasjoner øke innsatsen med bedre verktøy for å øke effektiviteten i eksisterende prosesser og avdekke nye muligheter som kan hjelpe forretningsvirksomheten framover, sier Rondy Ng, sjef for applikasjonsutvikling i Oracle i en pressemelding.

Treffer trendbølge

Løsningen etter torgs med kommer AI-annonseringer… år til noen

Les om:

AI