Alcatel-topp blir direktør i NetNordic

Alcatel-topp blir direktør i NetNordic

Torbjørn Hulbak tiltrer som administrerende direktør i NetNordic etter fire år som Nordendirektør i Alcatel.
- NetNordic har hatt en fantastisk utvikling og potensialet for videre vekst er stort. Denne suksessen vil jeg være med på, sier Hulbak.

NetNordic, som utvikler og leverer bredbåndsløsninger og tjenester for energiverk/kommuner og ip-telefoni og datanettverk for mellomstore og store bedrifter, vil i 2004 omsette for 25 millioner kroner. Selskapet ble etablert i 2001 av gründer Tom Solberg, som til da jobbet i Alcatel og var med å bygge opp bedriftsmarkedet for telefoni, ifølge en pressemelding.

- Vi er stolte over å få Torbjørn med på laget. Han er faglig sterk, med svært god forretningsforståelse og kommersiell legning. Dessuten liker han seg i miljøer med vekstambisjoner. Vårt mål er sterk vekst både innen bredbånd og ip-telefoni, sier Solberg.

Hulbak (40), som er utdannet ingeniør, har de siste fire årene vært nordisk direktør i Alcatel Enterprise Division. Før det var han administrerende direktør i WM-data Infrastruktur. Han har dessuten vært divisjonsdirektør i Alcatel Distribusjon.

NetNordic har ambisjoner om å satse internasjonalt, og således passer Hulbaks internasjonale suksess og erfaringer fra det nordiske arbeidet i Alcatel også godt.

Solberg, som gir fra seg sjefsstolen til Hulbak senest innen 1.mars, går over i stilling som salgsdirektør. Han skal jobbe spesielt med bredbåndsløsninger til energiverk og kommuner, i tillegg til å fokusere på forretningsutvikling og styrearbeid.