Altinn øker takten

KONTINUERLIG: Altinn har som ambisjon å realisere kontinuerlige leveranser. Foreløpig er takten økt fra tre til tolv lanseringer i året. (Ill: Istockphoto)

Altinn øker takten

Altinn går fra tre til tolv oppdateringer i året. Målet er kontinuerlige leveranser.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

15. januar 2018 gikk Altinn versjon 18.1 i produksjon. Da hadde det gått 33 dager siden forrige oppdatering, Altinn versjon 17.3. Dette markerer overgangen fra to-tre store lanseringer i året, til hyppig feilretting og videreutvikling i månedlige Altinn-slipp.

sykluser Lange

hoved- desember lansert 2003, helt i ble nå. vært siden To-tre lange årlige Helt rytmen har forvaltningslanseringer har lanseringssykluser. tjenesten Altinn hatt fram til og

På Forenklingsbloggen til Brønnøysundregistrene kan vi lese at «Altinn har hatt lang «time-to-marked» for nødvendige endringer. Det betyr at Altinn som produkt ikke har endret seg raskt nok for å kunne imøtekomme krav fra kunder, partnere og teknologi».

nå Det Altinn å forbedre. dette begynt har er

Tettere lanseringer

kom 17.3 og med måneds 13. en 15. siste tre De 17.2 18.1 Versjon kom versjon kom av lanseringene Altinn utgave november kommet desember 14. versjon om januar har ny altså 2017, av mellomrom: lag 2018.

og Vi at høyvolums-perioder ny etablert en vil framover, feilrettinger på produksjon leser kunne f… vi i tradisjonelle også fortsette Denne til frysperioder. har å nå altså funksjonalitet lanseringstakten kommer «Altinn bloggen og levere og i

Altinn