Altinn øker takten

KONTINUERLIG: Altinn har som ambisjon å realisere kontinuerlige leveranser. Foreløpig er takten økt fra tre til tolv lanseringer i året. (Ill: Istockphoto)

Altinn øker takten

Altinn går fra tre til tolv oppdateringer i året. Målet er kontinuerlige leveranser.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

15. januar 2018 gikk Altinn versjon 18.1 i produksjon. Da hadde det gått 33 dager siden forrige oppdatering, Altinn versjon 17.3. Dette markerer overgangen fra to-tre store lanseringer i året, til hyppig feilretting og videreutvikling i månedlige Altinn-slipp.

Lange sykluser

2003, lanseringssykluser. rytmen tjenesten lange til hoved- nå. ble årlige vært og fram desember siden lansert hatt Helt To-tre helt har i forvaltningslanseringer Altinn har

På  Forenklingsbloggen til Brønnøysundregistrene kan vi lese at «Altinn har hatt lang «time-to-marked» for nødvendige endringer. Det betyr at Altinn som produkt ikke har endret seg raskt nok for å kunne imøtekomme krav fra kunder, partnere og teknologi».

å Det nå Altinn begynt forbedre. har er dette

Tettere lanseringer

versjon om desember 2017, november 2018. Versjon De versjon med utgave altså lag januar 18.1 kom 14. av av en Altinn ny 15. lanseringene kom har måneds kom tre og siste mellomrom: 17.3 17.2 kommet 13.

Denne altså produksjon bloggen også framover, vil å lanseringstakten i vi tradisjonelle i en har at feilrettinger funksjonalitet kunne f… levere og etablert til på kommer og frysperioder. «Altinn Vi høyvolums-perioder ny og nå leser fortsette