Altinn øker takten

KONTINUERLIG: Altinn har som ambisjon å realisere kontinuerlige leveranser. Foreløpig er takten økt fra tre til tolv lanseringer i året. (Ill: Istockphoto)

Altinn øker takten

Altinn går fra tre til tolv oppdateringer i året. Målet er kontinuerlige leveranser.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

15. januar 2018 gikk Altinn versjon 18.1 i produksjon. Da hadde det gått 33 dager siden forrige oppdatering, Altinn versjon 17.3. Dette markerer overgangen fra to-tre store lanseringer i året, til hyppig feilretting og videreutvikling i månedlige Altinn-slipp.

Lange sykluser

2003, til og vært forvaltningslanseringer har årlige lange lansert siden hoved- Altinn rytmen ble har helt To-tre fram hatt i Helt tjenesten desember nå. lanseringssykluser.

På Forenklingsbloggen til Brønnøysundregistrene kan vi lese at «Altinn har hatt lang «time-to-marked» for nødvendige endringer. Det betyr at Altinn som produkt ikke har endret seg raskt nok for å kunne imøtekomme krav fra kunder, partnere og teknologi».

er Altinn forbedre. å begynt nå Det har dette

Tettere lanseringer

av 18.1 november 2017, kommet med januar 17.2 2018. kom 15. måneds lanseringene tre og Versjon Altinn lag kom 13. 14. om mellomrom: De ny siste versjon versjon 17.3 utgave kom en desember av har altså

høyvolums-perioder altså kommer funksjonalitet ny kunne frysperioder. bloggen på f… Denne levere at og å har tradisjonelle Vi og i vi en lanseringstakten produksjon framover, vil etablert leser «Altinn feilrettinger til også nå og fortsette i

Altinn