Bjørn Røsten ny sjef i Unit4

NORGESSJEF: Bjørn Røsten er ny administrerende direktør i Unit4 Norge. (Foto: Unit4)

Bjørn Røsten ny sjef i Unit4​

Bjørn Røsten melder overgang fra Tieto og blir administrerende direktør i Unit4 Norge.

Ifølge en pressemelding tiltrer Bjørn Røsten som administrerende direktør i Unit4 Norge.  Røsten tar over for Finn Olav Følling som har fungert i stillingen i en overgangsperiode siden januar. Følling fortsetter i sin rolle som nordisk partnerdirektør i Unit4.

– Unit4 er et spennende og innovativt selskap, og jeg gleder meg til å ta fatt på reisen. Vi kommer blant annet til å satse tungt på skybaserte løsninger som på en smart måte digitaliserer og automatiserer rutiner og prosesser, sier Røsten i pressemeldingen.

Bjørn Røsten har over 20 års erfaring fra it-bransjen, og kommer fra stillingen som salgsdirektør i Tieto. Fra tidligere har han hatt sentrale roller i ReadSoft som ble kjøpt av Lexmark og Baseware.

Unit4 har utspring i den norskutviklede erp-løsningen Agresso. Utviklingen av Agresso startet i Inenco som ble etablert i 1983. Agresso ble et eget selskap i 1991. I 2001 ble Agresso kjøpt opp av UNIT4 og endret navn til UNIT4 Agresso. I løpet av 2015 ble alle konsernets merkevarer samlet under Unit4. Erp-løsningen er nå en del av Unit4 Business World On.

Ansettelser