(øverst fra venstre) Daglig leder Torstein Håvardsrud, seniorkonsulent Morten Haugan, seniorkonsulent Atle Lund og kundeansvarlig Tomas Fureid i Dulram.

DULRAM UTVIDER: (øverst fra venstre) Daglig leder Torstein Håvardsrud, seniorkonsulent Morten Haugan, seniorkonsulent Atle Lund og kundeansvarlig Tomas Fureid. (Foto: privat/Dulram Montasje: Kenneth Christensen)

Dulram flytter og utvider

It-forhandleren Dulram i Drammen utvider med nye kontorer og seks nye medarbeidere, inkudert Torstein Håvardsrud som ny daglig leder.

It-forhandler Dulram, med kjerneområde på nettverk og sikkerhet, vokser. Selskapet holder til i Drammen, og flyttet like oppunder julen 2014 inn i nye lokaler for å få plass til utvidet stab og for å vokse ytterligere. Nå er totalt seks nye medarbeidere på plass: daglig leder, to seniorkonsulenter, en selger og to lærlinger.

Torstein Håvardsrud er ny daglig leder i selskapet, og kommer til Dulram fra Atea der han var avdelingsleder. Han har ledererfaring fra bransjen, og har vært salgssjef i 99X, salgsdirektør i Serit, og han har vært daglig leder i SMB Datadrift, for å nevne noe. Håvardsrud har it-bachelor fra Høgskolen i Telemark.

Morten Haugan er ny seniorkonsulent i Dulram, og skal jobbe som seniorrådgiver på nettverk. Han kommer fra tilsvarende stilling i Evry, og har tidligere vært it-konsulent i samme selskap. Haugan er sertifisert med CCIE. 

Atle Lund er nyansatt seniorkonsulent i Dulram, og kommer til selskapet fra stilsvarende stilling i Wedel It. I Dulram skal han jobbe som seniorrådgiver på ICT og virtualisering. Han har også være løsningsarkitekt på Citrix i Atea, og seniorkonsulent i Ergogroup og Inmeta Consulting. Lund har en rekke sertifiseringer, inkludert MCSE og Citrix CCE-V. Han er utdannet ved It Akademiet.

Tomas Fureid er nyansatt kundeansvarlig i Dulram. Han har erfaring som rådgivende it-selger fra Itum og Systec i Buskerud. Fureid er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Folkeuniversitetet.

I tillegg til de fire ovenfor, er Ole Smith og Ole Andre Steinsveen ansatt som lærlinger i selskapet.

Ansettelser