STYRKER LEDELSEN: Konserndirektør Kolbjørn Haarr (venstre) ønsker Morten Jørgensen velkommen på laget. (Foto: Evry)

STYRKER LEDELSEN: Konserndirektør Kolbjørn Haarr (venstre) ønsker Morten Jørgensen velkommen på laget. (Foto: Evry)

Ny mann i Evrys ledelse

Morten Jørgensen skal lede satsningen mot helse- og kommunemarkedet.

Morten Jørgensen (42) er ansatt som leder for markedssegmentene helse og kommune i Evry, ifølge en pressemelding.

Jørgensen kommer fra Infocare, der han har sittet i konsernledelsen med ansvar for installasjonstjenester i Skandinavia. Han har tidligere ledet sekretariatet for utvalget bak Politianalysen (Ett politi – rustet til å møte fremtidens utfordringer, NOU 2013:9). Dagens omstillingsarbeid i politiet tar utgangspunkt i denne analysen.

McKinsey-bakgrunn

Jørgensen jobbet før dette 13 år i McKinsey, hvor han som partner i perioden 2009-2012 var ansvarlig for konsulenthusets arbeid med offentlig sektor. Han er utdannet sivilingeniør i anvendt matematikk ved NTNU.

– Jeg ser frem til å lede disse sentrale markedssegmentene i Evry, og få jobbe med medarbeidere som jeg vet både har høy it-kompetanse og solid sektorkunnskap. Evry er ikke bare det ledende IT-selskapet i Norge, men en sentral institusjon for utvikling og drift av samfunnskritiske funksjoner. Offentlig sektor står foran betydelig digitalisering de neste årene, og her vil Evry spille en viktig rolle, sier Morten Jørgensen.

– Vi er svært fornøyd med å få Morten med på laget og er trygge på at han vil bidra til å ytterligere styrke vårt satsning mot offentlig sektor. Han har inngående kunnskap om digitalisering av sektoren og bred erfaring med omstillingsarbeid, sier Kolbjørn Haarr, konserndirektør i Evry Norge.

Ansettelser