NYE ANSIKTER I TELENOR: Caroline Lunde, Marius Tetlie og Marte Ruud Sandberg.

NYE ANSIKTER I TELENOR: Caroline Lunde, Marius Tetlie og Marte Ruud Sandberg.

Nye medarbeidere til Telenor

Kommunikasjonsavdelingen forsterkes med tre medarbeidere med bred erfaring.

Caroline Lunde, Marius Tetlie og Marte Ruud Sandberg er de tre nyeste tilskuddene i Telenor Norge, ifølge en pressemelding.  

-- Det er få selskap som har så mange ulike kommunikasjonsutfordringer som Telenor og jeg er veldig fornøyd med å ha dem med på laget, sier Torild Lid Uribarri, leder for Communications and Corporate Affairs i Telenor Norge.

Kommunikasjonsavdelingen i Telenor Norge har et bredt ansvarsområde, blant annet presse- og mediekontakt, internkommunikasjon og engasjement, endringskommunikasjon, topplederstøtte, myndighetskontakt og samfunnsansvar. 

Bred informasjonsbakgrunn

Caroline Lunde (31) kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Wergeland Apenes hvor hun jobbet med kunder innen IT, teknologi, transport og offentlige virksomheter. Hun blir informasjonssjef med ansvar for områdene samfunn, samfunnsansvar og sikkerhet. 

Marius Tetlie (41) kommer fra stillingen som vaktsjef i VG. Han skal nå jobbe med et globalt transformasjonsprosjekt som skal ta Telenor et viktig skritt mot rollen som digital tjenesteleverandør.

Marte Ruud Sandberg (27) kommer fra stillingen som strategisk rådgiver for konserndirektør for bedriftsmarked i DNB. Hun skal jobbe som kommunikasjonsstøtte for administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen. 

Ansettelser