MYNDIG DAME: Charlotte Marie Roth skal ha overoppsynet med Onestop Reporting. (Foto: Onestop Reporting)

MYNDIG DAME: Charlotte Marie Roth skal ha overoppsynet med Onestop Reporting. (Foto: Onestop Reporting)

Skal styrke Onestop Reporting

«Super» Charlotte Marie Roth er ansatt for å holde resten av bedriften i ørene.

Grunnet høy etterspørsel av våre løsninger og sunn vekst i bedriften har vi nå ansatt en superhelt i Onestop Reporting. Charlotte Marie Roth(28) kom oss til unnsetning 3. oktober 2016, da hun startet i Onestop Reporting, forteller selskapet i en pressemelding.

Erfaring fra forsvaret

Onestop Reporting skriver at de søkte etter en helt som kunne redde deres hektiske hverdag og hjelpe dem å effektivisere sine interne rutiner:

– SuperCharlotte vil spille en sentral rolle i vår bedrift som en «go-to» person når vi trenger en superhelt. Hun vil ta seg av våre interne systemer, håndtering av bilag og fakturering, samt booste teamet med sine superkrefter. Med sin 3 årige erfaring fra Forsvaret skal hun sørge for fred og orden på kontoret. SuperCharlotte har også bakgrunn som ernæringsfysiolog og personlig trener og vil bidra som  motivator for god helse og fremragende arbeidsmiljø. Som en løsningsorientert og pålitelige medarbeider vil SuperCharlotte med sine superkrefter gjøre hverdagen enklere for OneStop Reporting.

– Dette er en jobb for SuperCharlotte! Jeg skal bidra med engasjement, godt humør og målrettet innsats for at vi sammen som et team skal oppnå bedriftens målsetninger, sier Charlotte Marie Roth.

Onestop Reporting ble etablert i 2007 og er et norsk selskap som utvikler programvare for Business Intelligence. Produktsuiten omfatter moduler for rapportering, budsjettering og analyse, og produktene er integrert med de mest utbredte ERP-systemene i markedet.

Ansettelser