NY LEDER: Marianne Styrman kommer med erfaring fra Texas Instruments. (Foto: Webstep)

NY LEDER: Marianne Styrman kommer med erfaring fra Texas Instruments. (Foto: Webstep)

Websteps tingenes internett-sjef

Marianne Styrmann har ti års erfaring fra maskinvare-siden.
 

Marianne Styrman kommer til Webstep etter ti år som global markedsdirektør for trådløse løsninger i halvlederselskapet Texas Instruments, ifølge en pressemelding. Med den bakgrunnen skal hun kople maskinvare-kunnskap med Websteps programvaretjenester.

Teknologisk modent

– Tingenes internett-feltet er over i en ny fase. Mange har snakket lenge om tingenes internett, men maskinvare har nå endelig nådd et modenhets- og kostnadsnivå som muliggjør spennende Tingenes internett-prosjekter for kunder. Derfor er det rett tid for meg å melde overgang til programvaresiden, sier Marianne Styrman, som synes det er viktig å gå til en aktør som allerede er i gang, ikke til en som henger seg på hypekurven.

Hun forteller videre at Webstep har fått seg en ny teknologileverandør og -partner innen området, men vil ikke røpe noe før det kommer opp på selskapets event 20. oktober.

– Gartners signal er at mer enn halvparten av forretningsprosesser og systemer vil inkorporere elementer av tingenes internett allerede i 2020. Det gir viktig drivstoff til vårt arbeid. Da er det godt å vite at vi leverer på dette området allerede, avslutter Styrman.

Ansettelser