PLATINASTATUS: Sami Laiho er flere år på rad kåret til årets beste foredragsholder hos Microsoft. (Foto: Intility)

PLATINASTATUS: Sami Laiho er flere år på rad kåret til årets beste foredragsholder hos Microsoft. (Foto: Intility)

Windows-ekspert til Intility

Sami Laiho har platinastatus hos Microsoft.

Sami Laiho, en av verdens fremste eksperter på Microsoft Windows operativsystemet, blir seniorrådgiver for Intility, ifølge pressemelding.

Laiho er seks ganger MVP (Most Valueable Professional) i Microsoft OS og medlem av Microsofts gruppe for MVPer med platinastatus.

Intility sier at Sami er en ettertraktet foredragsholder, og at han flere år på rad er blitt kåret til årets beste speaker under Microsoft Teched. I tillegg er han en anerkjent profil innen sikkerhet med hovedfokus innen hacking og penetrasjonstesting.

Kurser ansatte

Samarbeidet innebærer at Sami Laiho skal bidra i arbeidet med å sikre og videreutvikle Intility-plattformen. Sami vil også ha rollen som teknisk instruktør i Intility Academy og bidra med kursing og faglig videreutvikling av ansatte i Intility.

– Jeg gleder meg stort til å samarbeide med Intility. Jeg kjenner allerede Intility godt og ser frem til å bidra i videreutviklingen av en av Europas mest avanserte it-plattformer, sier Sami Laiho.

– Vi er veldig fornøyde med å få jobbe med en av it-verdens ledende eksperter og gleder oss til samarbeidet med Sami i årene som kommer, sier Andreas Hisdal, som er administrerende direktør i Intility.

Ansettelser