Fjær i hatten for Linpro

Fjær i hatten for Linpro

Redpill Linpro er kåret til Red Hats beste infrastrukturpartner i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Kåringen fant sted under Red Hats partnerkonferanse på Malta denne uken.

- Vi er meget tilfredse med å bli hedret på denne måten. Det er en anerkjennelse av vår kompetanse, og en bekreftelse på den posisjon Redpill Linpro har som ledende innen fri programvare, sier Trond Heier, administrerende direktør i Redpill Linpro, i en pressemelding.

Redpill Linpro er Red Hats største nordiske partner, og prisen anses ikke bare som et bevis på lokal kunnskap og resultater, men også på at selskapet er blant de ypperste i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA) på løsninger og tjenester basert på fri programvare.

Sterk vekst

- Redpill Linpro har på en enestående måte bygget opp og økt Red Hats markedsnærvær i Norden. I løpet av 2009 har de nesten doblet veksten og levert virksomhetskritiske løsninger til mange store strategiske kunder, blant annet innen offentlig sektor, sier Petra Heinrich, Red Hats EMEA-direktør for Partners and Alliances i meldingen.

Red Hat leverer Red Hat Enterprise Linux og mellomvareløsningen JBoss Enterprise Middleware. De tilbyr i tillegg applikasjoner og administrasjonsløsninger, med tilhørende support, opplæring og konsulenttjenester.

Redpill Linpro er Red Hat Advanced Partner og er også eneste sertifiserte kurspartner i Norge.

Les om:

Åpen Kildekode