Apple lanserer U2 Ipod

Apple lanserer U2 Ipod

U2 og Apple samarbeider om kunst, teknologi og forretninger.
Apple har lansert Ipod U2 Special Edition som en del av samarbeidet Apple, U2 og Universal Music Group (UMG) har inngått for å komme opp med nyskapende produkter for den nye, digitale musikkæraen.

Nye U2 Ipod har plass til 5.000 låter og har en tøff, svart front med en rød klikkeflate - og inngraverte autografer fra U2-medlemmene på baksiden.

- Vi vil at vårt publikum skal ha et mer intimt online-forhold til oss, og Apple kan hjelpe oss med det, sier Bono som er vokalist i U2.

- U2 er et av verdens største band, og vi er ydmyke over å få lov til å jobbe sammen med dem.. Alt vi vil, er å lage noen spennende produkter sammen, og vi håper U2-fans vil like denne helt spesielle iPod-utgaven, sier Apple-sjef Steve Jobs.

U2 Ipod har Apples patentsøkte klikkeflate, opptil 12 timers batteritid og Shuffle Songs, en funksjon i hovedmenyen som gir brukeren umiddelbar tilgang til en av de mest spennende nye måtene å bruke musikksamlingen sin på.

iPod leveres med Apples patentsøkte Auto-Sync-teknologi som automatisk laster ned hele ditt digitale musikkbibliotek til Ipod, og holder det oppdatert hver gang du kobler deg til en Mac eller Windows-PC med FireWire eller USB.

Nye 20 GB Ipod U2 Special Edition ventes å være tilgjengelig i midten av november til en anslått utsalgspris på 3.290 kroner, gjennom Apple Store og autoriserte Apple-forhandlere.