AppleWatch forklart

STIL: Apples pr-materiale om Apple Watch er fullt av bilder av unge kvinner med en Apple Watch på armen. (Foto: Apple via Macworld USA)

Apple Watch forklart

Apple Watch introduserer et helt nytt bruker-grensesnitt som bare må oppleves - men i disse videoene får du en liten innføring i den nye brukeropplevelsen.

Har du lyst på Apple Watch, men vet ikke helt hvorfor? Her får du forklaringen på hvordan du bruker vidunderet, i hvert fall.

Mye har vært både sagt og skrevet om nye Apple Watch, og mye av dette er av personer som knapt nok har brukt klokken.

Nå åpner Apple for forhåndsbestillinger i USA og de andre landene som er del av den første bølgen, og samtidig kom også de første anmeldelsene. Her har noen utvalgte fått prøvet smarturet en stund, og dermed blir også dette mer nyansert informasjon.

Men for de aller fleste er fremdeles måten å bruke klokken på et mysterium.

Ikke det at vi ikke finner ut av det ved å prøve, men Apple har gjort seg bryet med å guide oss gjennom det grunnleggende paradigmet hvor hvordan man navigerer informasjon og hvordan man betjener klokken med den digitale kronen og den haptiske berøringsskjermen. 

Opplæring

Videoene er mer pedagogisk orientert, og dermed befriende fri for spin.

Noen ganger kan det være til god hjelp for å kunne vurdere hvordan noe man ikke selv har hatt i hendene fungerer (noe vi selvfølgelig uansett anbefaler), men ikke minst også for å kunne gjøre seg opp en mening om den primære bruken og behovet man selv måtte ha. 

Nedenfor kan du se fire brukerguider som Apple har laget for å demonstrere hvordan ulike aspekter ved AppleWatch fungerer. Vel verd en titt.

 

 

 

Apple Watch