Anatomi på Mac

3D: Kroppens bestanddeler i tre dimensjoner (Foto: Visible Body)

Anatomi på Mac

Kom under huden på kroppen med Human Anatomy Atlas 2017.

Enten du studerer medisin, eller er treningsinteressert, eller bare ønsker oppfriskning av skolekunnskap i anatomi så er Human Anatomy Atlas 2017 super på både Mac og iPad.

Visible Bodys applikasjoner for Mac og iOS er utrolig detaljert og flott presentert. Du kan navigere alle de ulike "lagene" i kroppen i full 3D, og dermed nærmest skrelle av lag for lag for kun å studere, for eksempel, skjelettet. Eller nervebanene. Eller det kardio-vaskulære systemet. 

Medisinerhytta

Alle som har brukket en arm i barndommen husker hvor kjedelig det var, så kanskje en liten anatomi-studie er spennende også for familiens tilskudd? Eller kanskje for å friste poden til å vurdere medisin-studiet? Eller hvorfor ikke gjøre en gjettelek ut av det på en regnværsdag på hytta?

Du finner Human Anatomy Atlas 2017 for Mac på Mac App Store her. iPad-versjonen finner du på App Store her. Vær oppmerksom på at nedlastingen er omfattende. 

Og enda bedre: Programmene er for tiden på tilbud. Du kan lese mer om Human Anatomy Atlas 2017 her. Sjekk ut en demovideo nedenfor.

Les om:

Apple