Apple bekrefter event 21. mars

APPLE: Bli med inn i loopen (Foto: Apple)

Apple bekrefter event 21. mars

Det blir live-strømming, og denne gangen også for Windows.

Ryktene viste seg å være sanne - Apple bekrefter et lanseringsevent på mandag 21. mars.

De senere årene har Apple hatt en live video-feed fra eventet - så også denne gangen. Nytt av året er at også Windows-brukere kan delta, dersom de har Edge-nettleseren i Windows 10. 

Ipad Pro og liten Iphone

Hva forventer vi skal skje?

En litt mindre Ipad Pro er et hett tips, angiveligvis med skjermstørrelse på 9,7 tommer. Og selvfølgelig også en ny Iphone basert på Iphone 5-størrelsen, men med utseende som muligens minner mer om Iphone 6. Prisen forventes å være noe lavere, og dessuten skal den visstnok hete Iphone SE.

Noe mer? Nytt tilbehør og nye remmer til Apple Watch kommer kanskje, selv om det neppe er så spennende. Helt ny Apple Watch? Det hadde vært langt morsommere.

Ring inn

Noen hint man kan lese ut fra invitasjonsteksten, «Let us loop you in». Vi skal bli innvidde, en del av den indre krets, skjønner vi. Apples nye campus er formet som en krets - siktes det til den? Eller er det hint om nye ur-remmer? Ny loop-snor til Ipod Touch? 

Det skal også sies at eventet er ganske lite, og holdes på Apples nåværende campus i Cupertino, med adresse 1 Infinite Loop. Og det antakelig for siste gang. Hint nok?

Det korrekte tidspunktet på mandag er klokken 18 norsk tid - gå da til denne nettsiden. For å være sikker kan du legge det inn som en hendelse i kalenderen ved å klikke her.

Via Apple

Les om:

Apple