Årets iPhone-modeller?

X: Blir årets modeller en videreføring av fjorårets iPhone X-design? (Foto: Apple)

Årets iPhone-modeller?

Spenningen øker jo nærmere vi kommer høstens iPhone-lansering. I den ene av videoene nedenfor kan det være årets tre nye modeller vi ser. 

Det nærmer seg ubønnhørlig årets iPhone-lansering.

Og, som tidliger, jo nærmere vi kommer lanseringsdato jo flere lekkasjer fra produksjonsleddet. Også denne gangen.

Nytt design

Da Apple lanserte iPhone X ifjor, var det for at den skulle vise vei for både ny teknologi og nytt design.

iPhone X innebar at Apple lanserte trådløs lading, ansiktsgjenkjenning, fravær av hjem-knappen, OLED-skjerm, glassbakpart og to kameraer i den mindre av de to typiske form-faktorene. 

Og lekkasjene fra Asia kan tyde på at dette designet også videreføres i år, men da muligens som en komplett erstatning for det tidligere designet som vi i dag fremdeles har i iPhone 8-modellene. Muligens.

I en video vises det frem fysiske modeller som tilsynlatende viser tre ulike størrelser for nye iPhone-modeller, men i en kombinasjon av teknologier: LCD i den rimeligere, mindre modellen med kun ett kamera, OLED i en viderføring av dagens iPhone X-modell, samt en enda større Pluss-modell - begge de sistnevnte med OLED-skjerm. 

Og alle altså uten hjem-knapp, og dermed altså med FaceID for alle.

Sjekk ut videoen fra Marques Brownlee som viser frem tre mock up / dummy-modeller fra det som skal være årets iPhone-modeller nedenfor.

Det samme gjelder for en video lenket til av Sonny Dickson og som han har levert dummier til, kjent for gode lekkasjer og kjennskap til produksjonsleddet. Det ser ganske så troverdig ut. Lansering er typisk i september.

Les om:

Apple