AutoCAD 2019 for Mac

CAD: Teknisk tegning med digital penn og linjal. (Foto: Autodesk)

AutoCAD 2019 for Mac

Både full- og lite-versjonen av DAK-pakken for Mac er oppdatert til versjon 2019. 

Programvarehuset Autodesk har oppdatert CAD-pakken AutoCAD for Mac.

Nå er 2019-versjonen tilgjengelig både i full- og lettversjon for Mac. Fra før av finnes programmet også for Windows.

AutoCAD 2019 for Mac

Den nyheten som muligens betyr minst for deg, er språkpakker for både tysk og japansk, men vi nevner det uansett. 

Langt mer interessant er den nye DWG Compare-funksjonen som vi også kjenner fra Windows-versjonen, og som lar deg sammenlikne to ulike versjoner av en DWG-fil og få presentert endringer med fargekoding. Veldig nyttig for å følge revisjoner.

For utdaterte elementer og overflødig innhold i filer så finnes det en Purge-funksjon, som nå også kan kjøres på flere elementer samtidig. Også denne funksjonaliteten fantes fra før av på Windows.

Forbedret utskrift

Utskrift er en veldig viktig funksjon, og på Mac har man savnet en skikkelig forhåndsvisning av innhold på ark. Dette er nå rettet på ved at Preview-vinduet viser den aktuelle utskriften og modifikasjoner i sanntid. Det har tilsvarende også blitt enklere å få satt ut views sheet-ark. 

En annen interessant nyhet for dem som jobber mye med referanse-filer fra eksterne, er muligheten til å definere et standard-lag for innsetting av slike XREFs ved hjelp av innstillingen XREFLAYER. Dermed blir det også enkelt å slå av og på hele sett med slike underlag på en enkel måte

Les mere om AutoCAD 2019 for Mac hos Autodesk her.

Via Autodesk

Les om:

Apple