Carpool Karaoke-premiereklar

PR: Syng og vær glad (Foto: Apple)

Carpool Karaoke premiereklar

Onsdag 9. august er første episode av Apples nye serie, som strømmes på Apple Music, premiereklar. Flere kjente musikere, sportsutøvere og superstjerner vil delta. 

Nå er det duket for premierefest for Apples nye TV-serie Carpool Karaoke, et spinoff-konsept fra James Cordens ide på The Late Late Show.

Konseptet spinner videre på ideen om kjendiser som synger til egne og andres sanger på musikkanlegget mens de sitter i bilen på vei til «jobb». Og denne gangen er det faktisk også aktivitet utenfor bilen og i andre typer kjøretøy. 

On the road again

Men hovedingrediensen er fremdeles kjendiser. James Corden kjørte flest musikerartister og også førstedame Michelle Obama i sin Range Rover. Denne gangen virker det som om Apple velger å ikke ha en vert som Corden bak rattet, men heller overlater hele showet til artistene.

Om det vil fungere, gjenstår å se - Apples reality-show Planet of the Apps har blitt fått en blandet mottakelse. Men til gjengjeld har man hyret på ulike produsenter fra TV-bransjen for å bistå med å utvikle originalt innhold.

I den første episoden møtes Will Smith og James Corden.

Sjekk ut en ny trailer for herligheten nedenfor. Serien kan ses på Apple Music på iOS, Apple TV, macOS, Windows og Android.

Les om:

Apple