Er dette iPhone 8?

8: Én av tre nye modeller til høsten? (Foto: 9to5Mac)

Er dette iPhone 8?

Rykte: Neste iPhone-modell er nesten gjennomsiktig, ifølge ryktene.

Først sommer, så høst - og da ny iPhone 8. Ryktene svirrer rundt hele tre forskjellige modeller, og én av de er kanskje nesten gjennomsiktig?

Lekkasjer fra produksjonsleddet gjør ofte at vi har god greie på kommende Apple-produkter, men ikke alltid. For det produseres ofte en rekke ulike konsepter som går gjennom testing for masseproduksjon for nettopp å avgjøre om designet egner seg for industriell massefremstilling.

Tendensen generelt er i retning av tynnere rand rundt front-skjermen, og om disse bildene stemmer så er vi langt på vei i mål. Spørsmålet er selvfølgelig hvor kameraet, mikrofon og ikke minst hjem-knappen blir av? Sistnevnte autentiserer brukeren gjennom fingeratrykket, og TouchID-sensoren kan havne bak - eller til og med integrert i selve frontskjermen!

Dimensjoner

De fysiske dimensjonene skal være 143.59 x 70.94 x 7.57 mm, sammenliknet med iPhone 7 med 138.3 x 67.1 x 7.1 mm og iPhone 7 Plus med 158.2 x 77.9 x 7.3 mm. Det betyr at iPhone 8, om riktig, er størrelsemessig imellom iPhone 7 og iPhone 7 Plus, dog faktisk tykkere enn begge disse modellene.

Sjekk en video av (den angivelige) frontplaten på nye iPhone 8 nedenfor.

Les om:

Apple