Flere iPhone-farger til høsten?

RGB: Et helt nytt fargespekter ventes fra Apple til høsten. Her fjorårets fargeutvalg på iPhone 8 Plus. (Pressefoto: Apple)

Flere iPhone-farger til høsten?

En rapport fra analytiker Ming Chi Kuo tyder på at høstens iPhone-slipp vil by på en rekke nye farger å velge mellom.

Nytt fra vestfronten: Det kan komme ny iPhone-modeller til høsten i nye farger.

Dette ifølge en rapport fra KGI-analytiker Ming Chi Kuo, som har lang fartstid med stor troverdighet grunnet gode kontakter innen produksjonsleddet i Asia.

iPhone i rødt, hvitt og blått?

At det kommer nye iPhone-modeller til høsten, er sikkert som banken. Men grunnet det utvidete produktspekteret er det nå mer spennende enn tidligere hvordan spredningen ser ut. 

En ordinær, «klassisk» iPhone-modell tilsvarende dagens iPhone 8 synes rimelig opplagt, muligens med navnet iPhone 9.

Men hva med de noe rimeligere iPhone SE-modellene? Det er lenge siden disse fikk en oppgradering – har Apple lagt dem på is?

Og ikke minst: Vil topp-modellen iPhone X videreføres? Med samme navn? Med en ny Plus-variant med enda større skjerm? Med en ny gull-farge, slik det tidligere ble meldt om?

Barn av regnbuen

Men Kuos rapport om de nye fargene knytter seg primært ikke til X-serien, bortsett fra gull-fargen. 

Derimot skal vissnok den klassiske iPhone-modellen i tillegg til de vanlige fargene stellargrått og sølv nå også komme i oransje, blått og rødt.

Apple var jo tidligere kjent for nettopp å introdusere farger som sitt særtrekk på iMac-modellene i en ellers traust og beige PC-verden.

Også iPod-musikkspilleren kom i allskens kulører, men i det siste er utvalget innsnevret. Det bortimot eneste tilløpet til farger i Apple-tilværelsen har vært introduksjonen av gull og rosegull for MacBook-notebook-ene. Og den nevnte SE iPhone-modellen, som bortimot glitrer med sitt fravær.

Så vil Apple finne tilbake til arven i september?

Via 9to5Mac

Les om:

Apple