Mac-management via nettleser

MAC: Flåtestyring fra sentral-Mac, sammen med nettleser. (Foto: Two Canoes)

Mac-management via nettleser

Two Canoes lanserer en enkel, men kraftig løsning for å kunne kontrollere Mac-maskinparken – godt egnet for undervisningsformål og bedriftsmarkedet.

Er jobben din å styre Mac-maskinparken, kan TCM være tingen for deg. 

Mac-en er populær både blant elever og studenter, men flere og flere bedrifter har etter hvert også en rekke av disse tilstede. 

Følg lederen!

Two Canoes har nå lansert en applikasjon for å kunne styre en Mac-ansamling enten for å kjøre nødvendige sikkerhetsoppdateringer, eller også til bruk i klasseromsundervisning.

TCM-appen installeres på en sentral-Mac, og de andre maskinene kan styres fra denne. Det kan være for å tvinge igjennom en viktig oppdatering. Denne maskinen kan også fjernstyres slik at disse kommandoene kan kjøres fra en vilkårlig maskin over en nettleser.

Et scenario som nevnes for undervisningssammenheng er at læreren åpner opp den samme nettsiden på Mac-ene i data-laben slik at alle er på linje. Det går til og med an å ta skjermbilder dersom man mistenker at noen har oppmerksomheten feil sted. 

Også programmer kan startes opp via fjernstyring.

Klient

Det må installeres klient-programvare på alle maskiner som skal omfattes av opplegget, og TCM benytter avansert kryptering for å ta hånd om sikkerheten.

Du kan lese mer om TCM hos Two Canoes her. Prøveversjon er tilgjengelig. Sjekk ut en promovideo nedenfor.

Les om:

Apple