Navigon-navigasjon for MC

GPS: Finn frem på to hjul.

MC-navigasjon på iPhone

Den kjente GPS-appen fra Navigon er nå tilgjengelig som dedikert motorsykkel-app.

Navigon, et Garmin-datterselskap, lanserer nå en MC-versjon av GPS-navigasjonsløsningen for iOS. 

Navigon Cruiser er tilgjengelig for både iPhone og iPad, der førstnevnte formodentlig er det mest realistiske scenariet. Sistnevnte kan dog være nyttig for planlegging. Også Apple Watch er støttet, da i kombinasjon med en iPhone.

Satellitt-navigasjon

Navigon Cruiser er en fullverdig GPS-basert navigasjonsløsning med tale. Og denne versjonen av karthjelpen er spesielt tilrettelagt for tohjulinger. 

Det betyr at i tillegg til optimalisering av kjøreruter tilpasset fartøy med andre begrensninger enn biler så finnes det også mulighet for å finne de morsomste rutene, med mest eller minst mulig svinger - alt ettersom hva du liker.

En oversikt over dekningsgrad og hvilke land som inngår i de ulike geografiske regionene kan ses her. Foreløpig virker kartvisningen kun i portrettmodus, det vil si på høykant. Kartene vises i vektorformat.

Du finner Navigon Cruiser gratis på AppStore her. Full funksjonalitet kan prøves ut kostnadsfritt i en uke. Vedvarende bruk betinger et abonnement eller frikjøp av full funksjonalitet - sistnevnte finnes som lanseringstilbud med 20 prosent avslag frem til 11. juni.

Du kan lese mer om Navigon Cruiser her. Sjekk ut en demo-video (på tysk) nedenfor.

Apple