Nye remmer til Apple Watch

WATCH: Nye farger, nye remmer (Foto: Apple)

Nye remmer til Apple Watch

For første gang kan Nike-remmene kjøpes separat. Det finnes også nye remmer i nye farger, i vevd nylon, i lær, og fra det franske motehuset Hermès​.

Enten du er på jakt etter en ny look til våren eller trenger det siste dyttet for å endelig gå for en Apple Watch – her er de nye remmene.

Apple var smarte nok til å skjønne at personliggjøring av smartklokkene ville gjøre dem mer attraktive som fashion statement. Samtidig er man varsom med å pøse på ukritisk med nye farger og modeller, så disse kommer kun med et visst mellomrom.

Nike-sportsrem

En av nyhetene er strengt tatt ikke ny, men nå kan man altså kjøpe de hullete sportsremmene som ble laget til Nike-utgaven av Series 2-klokkene separat. De finnes i fargene sort, hvit og sort med gul kontrastfarge. Disse koster 499 kroner.

Sportsrem

De ordinære sportsremmene i fluoroelastomer finnes nå i tre nye farger – kamelia, fjellgrå og asurblå. Også disse ligger på 499 kroner.

Vevet nylon

Den største variasjonen er å oppdrive i remmene i vevd nylon, de med Nato-looken. Det dreier seg om stripete design i en kombinasjon av farger, typisk tre ulike. Stripene i de nye modellene er bredere og mer utpregede enn den mer diskrete aksentfargen denne typen har fra før. Samme pris her - 499 kroner stykket.

Lær

Også blant lærremmene finner vi mange nye farger, alle av typen med den klassiske metallspennen. Disse er ensfargede og med synlige sømmer. Prisen er noe høyere, 1.699 kroner.

Hermès

Ingen nye metallremmer, riktignok, men fire nye lærremmer fra det franske motehuset, hvorav to herre- og to damemodeller (eller to brede og to smale, om du vil). Førstnevnte er en enkel løkke, mens sistnevnte har to omdreininger rundt håndleddet. 

Også en modell med doble spenner og en signatur-oransje sportsrem tilkommer. Disse selges kun utvalgte steder (dessverre ikke i Norge, såvidt vi kan se), og kan faktisk koste mer enn selve klokken. Se bilder her.

Du kan lese mer om Apple Watch her. Remmene kan du bestille fra Apple direkte her.

Les om:

Apple