Oppfølgeren til Altos Adventure er klar

TV: Chill out-session med Apple TV fra 22. februar. (Foto: Snowman.)

Oppfølgeren til Alto's Adventure er klar

Alto's Odyssey ser ut til å ha ingrediensene til å bli en verdig oppfølger til suksessen Alto's Adventure. Lanseringsdato er klar, du kan forhåndsbestille nå. 

Trenger du nye utfordringer etter Alto's Adventure?

Den lenge etterlengtede – og også forsinkede – oppfølgeren til spillsukessen for iOS og Apple TV er endelig klar for slipp den 22. februar. Du kan faktisk forhåndsbestille allerede nå.

En sand-odyssé

Alto's Odyssey benytter samme oppskrift som forgjengeren, og er en variasjon over den klassiske sideveis-scrolleren med uendelig varighet. Du kan riktignok forsøke deg på 180 ulike oppgaver som kan gjennomføres, men også denne gangen er det en zen-modus med avslappende lydspor der spillopplevelsen bare kan nytes.

Originalen fokuserte på en vinterlig snowboard-opplevelse, og denne ganen tas man også til mer eksotiske strøk med sandboarding . En og annen oase dukker også opp, og flere hindre i form av luftballonger og liknende. 

Seks ulike karakterer kan låses opp etterhvert som spillet skrider frem og ulike oppgaver fullføres. Og en rekke goodies blir det også, så det er bare å glede seg. 

Helgeroa

Alto's Adventure var lett å lære, men vanskelig å mestre – og vi regner med at det for Alto's Odyssey blir det samme. Slippdagen er en fredag, så da vet du hva du skal gjøre neste helg? 

Prisen i Norge blir 55 kroner (alt inkludert), og du finner Alto's Odyssey på AppStore her. Språkvalgene inkluderer norsk. Krever iOS 10 eller senere. 

Apple