Oppfølgeren til Altos Adventure er klar

TV: Chill out-session med Apple TV fra 22. februar. (Foto: Snowman.)

Oppfølgeren til Alto's Adventure er klar

Alto's Odyssey ser ut til å ha ingrediensene til å bli en verdig oppfølger til suksessen Alto's Adventure. Lanseringsdato er klar, du kan forhåndsbestille nå. 

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Trenger du nye utfordringer etter Alto's Adventure?

Du klar kan nå. etterlengtede også spillsukessen den februar. og iOS lenge 22. Apple Den allerede forhåndsbestille – for endelig faktisk – til forsinkede er og oppfølgeren slipp for TV

En sand-odyssé

Alto's Odyssey benytter samme oppskrift som forgjengeren, og er en variasjon over den klassiske sideveis-scrolleren med uendelig varighet. Du kan riktignok forsøke deg på 180 ulike oppgaver som kan gjennomføres, men også denne gangen er det en zen-modus med avslappende lydspor der spillopplevelsen bare kan nytes.

Originalen fokuserte på en vinterlig snowboard-opplevelse, og denne ganen tas man også til mer eksotiske strøk med sandboarding . En og annen oase dukker også opp, og flere hindre i form av luftballonger og liknende. 

Seks ulike karakterer kan låses opp etterhvert som spillet skrider frem og ulike oppgaver fullføres. Og en rekke goodies blir det også, …

Apple