Oppfølgeren til Altos Adventure er klar

TV: Chill out-session med Apple TV fra 22. februar. (Foto: Snowman.)

Oppfølgeren til Alto's Adventure er klar

Alto's Odyssey ser ut til å ha ingrediensene til å bli en verdig oppfølger til suksessen Alto's Adventure. Lanseringsdato er klar, du kan forhåndsbestille nå. 

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Trenger du nye utfordringer etter Alto's Adventure?

Den lenge Apple til den og slipp Du og spillsukessen TV er – 22. iOS kan etterlengtede oppfølgeren – for klar for også faktisk forhåndsbestille februar. forsinkede nå. allerede endelig

En sand-odyssé

Odyssey Alto's benytter samme oppskrift som forgjengeren, og er en variasjon over den klassiske sideveis- scrolleren med uendelig varighet. Du kan riktignok forsøke deg på 180 ulike oppgaver som kan gjennomføres, men også denne gangen er det en zen-modus med avslappende lydspor der spillopplevelsen bare kan nytes.

Originalen fokuserte på en vinterlig snowboard-opplevelse, og denne ganen tas man også til mer eksotiske strøk med sandboarding . En og annen oase dukker også opp, og flere hindre i form av luftballonger og liknende. 

Seks ulike karakterer kan låses opp etterhvert som spillet skrider frem og ulike oppgaver fullføres. Og en rekke goodies blir det også, …

Apple