Oppfølgeren til Altos Adventure er klar

TV: Chill out-session med Apple TV fra 22. februar. (Foto: Snowman.)

Oppfølgeren til Alto's Adventure er klar

Alto's Odyssey ser ut til å ha ingrediensene til å bli en verdig oppfølger til suksessen Alto's Adventure. Lanseringsdato er klar, du kan forhåndsbestille nå. 

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Trenger du nye utfordringer etter Alto's Adventure?

faktisk – den forhåndsbestille og forsinkede for – allerede også nå. oppfølgeren og iOS Apple kan TV klar 22. februar. spillsukessen er etterlengtede Du endelig til for slipp Den lenge

En sand-odyssé

Alto's Odyssey benytter samme oppskrift som forgjengeren, og er en variasjon over den klassiske sideveis-scrolleren med uendelig varighet. Du kan riktignok forsøke deg på 180 ulike oppgaver som kan gjennomføres, men også denne gangen er det en zen-modus med avslappende lydspor der spillopplevelsen bare kan nytes.

Originalen fokuserte på en vinterlig snowboard-opplevelse, og denne ganen tas man også til mer eksotiske strøk med sandboarding  . En og annen oase dukker også opp, og flere hindre i form av luftballonger og liknende. 

Seks ulike karakterer kan låses opp etterhvert som spillet skrider frem og ulike oppgaver fullføres. Og en rekke goodies blir det også, …

Apple