Outlook for iOS med nye funksjoner

IOS: Serious business. (Foto: Microsoft)

Outlook for iOS med nye funksjoner

Flere proffe kalenderfunksjoner finner nå veien fra skrivebordet til mobilen. 

Microsofts syvende sans, Outlook for iOS, oppdateres med nye kalenderfunksjoner.

Bli hørt

Microsoft kjører et eget opplegg – kalt Outlook UserVoice – for oss som brukere å kunne gi tilbakemeldinger direkte til utviklerene. Og beviset på at man tar disse innspillene på alvor, manifesterer seg nå gjennom en oppdatering av Outlook-appen for iOS.

Delings-økonomien

Du kan nå både dele og redigere delte kalendere i appen. Dette gjelder Office365- eller Outlook.com-kontoer, og er velkomment for alle som er så heldige at de har noen andre til å håndtere avtaler for seg. Eller for familie-kalenderen.

For tilsvarende kan man også nå gjøre avtaler på andres vegne. Igjen – stas for dem som har andre til å ta seg av slikt, enten det er privat eller profesjonelt.

Og takket være egne kalender-apper kan man også håndtere meetups fra Facebook, eller bruke Wunderlist eller Evernote for kalenderoppføringer.

Enklere har det også blitt å svare på kalenderinvitasjoner. Før var det fort gjort å sende svar til avsenderen når man kun skulle bekrefte en oppføring, mens man nå kan velge å godta invitasjoner uten å sende melding tilbake. 

Du kan nå også gi en konkret tilbakemelding som tekst dersom du ser deg nødt til å avslå en invitasjon av ulike grunner.

Også status på kalenderhendelser kan bestemmes, slik som Privat eller Fraværende og liknende man kjenner fra Outlook-appen for skrivebordet. 

Nedlasting 

Du finner Outlook for iOS gratis på AppStore her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Microsoft

Apple