Rødt gull som ny iPhone 8-farge?

PRO: Om det å skille seg ut. (Ill.: Venya Geskin)

Rødt gull som ny iPhone 8-farge?

Rykte: Blir «rouge-gull» en helt ny kulør for iPhone 8, ikke ulikt Balmain x Kylie Jenner-spesialutgavene av Beats-hodetelefoner? Se video av mockup. 

Rosegull viste seg å være en populær iPhone-farge for Apple, spesielt i asiatiske markeder. Er en helt ny gull-kulør utviklet for nye iPhone 8?

Vi vet det jo ikke helt riktig, men det ser altså ut til at vi i høst får presentert tre nye iPhone-modeller, hvorav iPhone 7s og 7s Plus vil være videreføringer av dagens utseende, mens iPhone 8 (også kalt iPhone Pro) blir en toppmodell som vil skille seg ut.

Toppmodell

Hvordan? Den får to kameraer i et hus med samme størrelse som dagens iPhone 7, utfallende OLED-skjerm som fyller bortimot hele fronten, kontaktfri lading, og dessuten en avansert ny infrarød ansikts-gjenkjenningsteknologi istedenfor TouchID-hjemknappen.

Men i tillegg kan også farge & finish bli annerledes. Dagens iPhone 7 kommer i en superblank, gagatsort spesialutgave som har vært vanskelig å få tak i. Det har gått rykter om en speilfinish på iPhone 8, og nå altså også rykter om en helt spesiell gull-variant.

God som gull

Formodentlig er det ikke ekte rødt gull vi snakker om (man vet jo aldri, Edition-klokkene tatt i betraktning), men ryktesmedene mener å vite at den nye fargen vil bli kalt "blush gold". Rødlig gull, med andre ord. Sjekk ut en mockup-video nedenfor.

Kanskje fargevaløren blir sammenliknbar med spesialutgavene av Beats-hodetelefonene som Apple lanserte sammen med det franske motehuset Balmain og lanserte med den amerikanske kjendisen Kylie Jenner? Disse er ikke lansert i Norge, men kan ses i videoene nedenfor.

Via AppleInsider 

Les om:

Apple