Salgsstart for iPhone X

X: Innertier med iPhone X? (Foto: Apple)

Salgsstart for iPhone X

Jubileumsmodellen og prototypen for fremtidige teknologier i serien kommer for salg fredag 27. oktober. Vær forberedt på lav lagerbeholdning og høy prisklasse. 

iPhone X er den tredje iPhone-modellen Apple lanserte i 2017, ved siden av iPhone 8 og 8 Plus. Salgsstart er fredag 27. oktober.

Norske Eplehuset har nå varslet at de tar imot forhåndsbestillinger.

Lav yield, høy pris?

Det har versert en del rykter om lav yield på den nye toppmodellen, og ikke minst at man måtte renonsere på kvaliteten for å kunne møte etterspørselen. Dette har Apple selv avkreftet.

Men akkurat hvor mange som blir tilgjengelig, er ikke godt å si. Det kan være snakk om såpass lite som tre millioner på verdensbasis når telefonen kommer på markedet i 55 land samtidig. 

Og hvor mange som kommer til Norge, er like usikkert. Tidligere har enkelte leverandører annonsert på forhånd hvor mange de vil få tilgjengelige i ulike utsalgssteder, men stort sett annonseres det med reservasjon og forhåndsbestilling fremfor salg, så muligens er det kun fra Apple selv at det går an å få kjøpe en iPhone X den 27. klokken 9.

iPhone ti

iPhone X har utfallende 5,8" OLED-skjerm, doble objektiv, trådløs lading og 3D ansiktsgjenkjenning som salgsargumenter. Du kan lese mer om smarttelefonen her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Apple

Les om:

Apple