Seks nye Apple Watch på gang?

UR: Smarte funksjoner på håndleddet – inkludert ny helsesensor? (Foto: Apple)

Seks nye Apple Watch på gang?

RYKTE: Apple har registrert nye produktkoder nå som lanseringseventet i september er nært forestående. 

Ryktene tilsier lanserings-event den 12. september.

Hovedrollen der innehas selvfølgelig av de nye iPhone-modellene, men ryktene vil ha det til at det blir både ny iPad, nye Apple Watch-modeller og kanskje også ny Mac mini.

Årlig syklus

Apples hoved-driver er iPhone, ingen tvil om det. Og tradisjonen tro vil det komme et lanserings-event i september. Vi vet dette ikke fordi invitasjonene er sendt ut, men fordi dette alltid skjer den måneden, hvert år. Spenningen knytter seg egentlig bare til hvilken ukedag det er snakk om.

Men selv om du får dårlige odds ved å spille på om det blir en ny iPhone så er det mer interessant om det blir andre nyheter. Det er på tide med nye iPad-modeller, og ikke minst også Apple Watch. Jokeren er selvfølgelig en ny Mac mini, muligens ny Apple TV (sistnevnte er mindre sannsynlig).

Men når det nå begynner å nærme seg avduking, kommer også lekkasjene, enten det er fra produksjonsleddet i Asia, eller som denne gangen fra en produktregistrerings-database.

Det er det franske nettstedet consomac som melder om registreringer av seks produktkoder for det som skal være Apple Watch Series 4, og da muligens med færre modeller enn Series 3.

LTE

Det vil bli interessant å se om en modell med LTE blir tilgjengelig i Norge. Modellene vil komme med watchOS 5.0 og muligens en egen brikke med helserelaterte funksjoner.

Oppføringene ble funnet i databasene til Eurasian Economic Commission (EEC).

Apple