Siste rykterunde før lansering

PAD: Det ventes en ny iPad med mye smalere ramme enn dagens iPad Pro, på bildet. (Foto: Apple)

Siste rykterunde før lansering

Onsdag 12. september er det duket for lanseringsfest. Her er siste skrik fra ryktefronten.

Sett av onsdag kveld for det som kan bli tidenes lanseringsfest fra Apple.

To nye iPhone-modeller med OLED-skjerm, en ny og stor LCD-basert iPhone Xc, ny iPad, nye Apple Watch-modeller, ny Mac mini og ny 12-tommer MacBook er alle potensielle muligheter – hvorav de førstnevnte er de mest sannsynlige.

Nyheter, kanskje

Når det gjelder iPhone Xc-modellen så ryktes det at denne, som den rimeligste av årets nye modeller, vil komme i flere nye farger inkludert rødt og kanskje også blått.

I så fall vil dette følge opp den tidligere iPhone 5c-varianten i farget polykarbonat. Du kan se bilder her.

En annen kilde med kjennskap til leveranseplaner i Italia hevder at de nye telefonene vil være klare for utsendelse den 21. september, drøye uken etter. 

Det vi er mest interessert i er selvfølgelig når disse være tilgjengelig for salg i Norge, enten fra Apple direkte eller fra forhandlere. Vanligvis er tilgangen sterkt begrenset til å begynne med.

Ny iPad?

Og til slutt nevner vi at ryktebørsen også dealer i nyheter om en ny iPad-modell nesten uten rand rundt skjermen. Dette skal være basert på CAD-filer som etui-produsentene får tilgang til en stund før produktslipp, slik at det skal være en del tredjeparts-tilbehør tilgjengelig.

Det vil i så fall bety at iPad blir mer lik iPhone X, nettopp fordi hjem-knappen forsvinner. Du kan se flere bilder her.

Les om:

Apple