Ta til høyre - nå!

GPS: Du hører aldri på meg! (Foto: Waze)

Ta til høyre - nå!

Hadde det ikke vært gøy om du på GPS-en kunne få Erna til å be deg ta av mot høyre? Spill like gjerne inn din egen navigasjonstalestyring med Waze.

Google-eide Waze, den sosiale navigasjonsløsning, lar deg nå spille inn din egen talestyring. Fra før av finnes det kjendis-stemmer som Arnold Schwarzenegger.

Hele prosessen er såre enkel. Du går bare inn under Innstillinger, og følger anvisningene der. Når du er klar, kan du enkelt dele stemmen din med andre - enten det er folk du kjenner, eller hele internett for den saks skyld. Kanskje noens karriere kan begynne med en GPS-stemme?

Fellesskap

For Waze er dette en naturlig progresjon, for hele ideen med appen er bygget rundt tanken om et sosialt nettverk. Alle bidrar med å redigere både kart og sanntidsinformasjon om trafikk, hindre eller bensinpriser. Og du kan dele din posisjon med venner slik at alle kan se hverandre på kartet - kjekt i disse ferietider på felles reise.

Waze for iOS er gratis på AppStore her. Du kan lese mer om Waze her. Sjekk også ut en promo-video for personlig talestyring nedenfor.

Apple