Trådløs Iphone-lading

6: Kun siste design-type er aktuell for trådløs iPhone-lading (Foto: Mophie)

Trådløs Iphone-lading

Mophie introduserer et Iphone 6-reservebatteri med innebygget kontaktfri lading. 

Lut lei av lade-ledning? Møt Mophie juice pack wireless.

Mophie er en gjenganger når man leter etter gode batteripakker for Iphone, og da typisk utformet som en “case” som man putter telefonen inn i på permanent basis. Selv Apple skjønte etterhvert at dette var et lukrativt lite marked, og har begynt å produsere en slik livsforlenger selv. 

Saftigere

Med juice pack wireless får man nå et slikt produkt som også kan lade etter standard for trådløs, induktiv lading inkludert Qi. Pakken er tilpasset iPhone 6/6s og 6/6s Plus-telefonene som har vært på markedet det siste halvannet året.

Disse telefonene har batterikapasitet på henholdsvis 1,560 mAh og 2,420 mAh. Mophie sier at batterilevetiden kan forlenges med 50 prosent. Selve ekstrabatteriet skal duge i opptil 500 ladesykluser.

Bilbruk

I tillegg til den stasjonære lade-flaten finnes det også et lite bordstativ samt en holder for bilbruk som festes utenpå ventilasjonsristen i midtkonsollen. 

Det fiffige er at telefon pluss case festes magnetisk mot ladeflaten, og dermed fungerer dette smertefritt også i bil.

Pris er fra 100 euro for kombinasjon case og ladeflate for iPhone 6/6s og tilsvarende 130 euro for 6/6s Plus. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Mophie

Apple