Urentusiast anmelder Apple Watch

AW4: Rustfritt gull som ny farge i 2018. (Foto: Apple)

Ur-entusiast anmelder Apple Watch

Teknologi-produkter anmeldes ofte av teknologi-skribenter. Noen ganger er det vel så interessant å høre hva en kamera-geek mener om en iPhone, eller en klokkekjenner om Apple Watch. 

Apple lanserte nylig neste generasjon av smart-uret Apple Watch.

Og selv om Series 4 ser veldig lik ut forgjengeren i designet, er det likevel store endringer i årets modell.

Apple Watch Series 4

Mange har påpekt at Apple ser ut til å ha funnet formen med Apple Watch. Ikke så mye med tanke på utseendet, men snarere hva man ønsker uret skal være.

På den ene siden er klokken kjekk å ha for raskt både å se og svare på meldinger i tilknytning til en iPhone, eller til å betale med Apple Pay rett fra håndleddet. Men for mange er grunnen til å gå til anskaffelse av denne klokken enten helse- eller treningsfunksjoner.

Også andre teknologier som LTE-samtaler (ikke tilgjengelig i Norge enda), podcaster og walkie-talkie funksjon har kommet til, men det som virkelig fanger oppmerksomheten er EKG og nye treningsformer. Og for dette virker klokken også helt uten iPhone, frittstående. 

Så det har tatt noe tid for Apple Watch virkelig å ta av, men smarturet kan nå smykke seg ikke bare med tittelen verdens fremste smartur, men faktisk intet ringere enn verdens fremste ur. Punktum. Apple Watch er den mest solgte klokken verden over, faktisk.

Hodinkee

I lys av dette – hva mener så verdens kanskje fremste klokke-blogg, Hodinkee? De er selvfølgelig opptatt av de samme tingene: Den økte størrelsen. Den økte batterilevetiden. Den økte skjermstørrelsen med plass til flere applikasjoner. 

Men opplagt også den nye gull-fargen og de nye remmene. Hvordan klokken sitter på armen og hvordan den tar seg ut. Er den «stor»for å være 44 mm? Hvordan er Apples gullfarge sammenliknet med analoge klokker?

Du kan lese hele anmeldelsen hos Hodinkee her, og også se en video-gjennomgang nedenfor.

Les om:

Apple