Video-guide til nye iOS 11-funksjoner

IOS: Mye nytt for iPad (Pro). (Foto: Apple).

Video-guide til nye iOS 11-funksjoner

Se disse videoene - rett fra kilden - med oversikt over noen av de spennende nye funksjonene spesielt tilpasset avansert iPad-bruk, inkludert multitasking, i iOS 11. 

Det store høstslippet av oppdateringer fra Apple er rett rundt hjørnet. 

Siden det er mye nytt og spennende i iOS 11, spesielt for iPad, har Apple laget en serie med informative og underholdende videoer for å gi en rask introduksjon til nye konsepter slik som multitasking.

Skolestart

Én av videoene gir en introduksjon til den nye docken, som i iOS 11 på en iPad minner mye om tilsvarende samling av applikasjonsikoner på en Mac.

En annen snutt gir et overblikk over den nye Files-appen, som er det for iOS på iPad som Finder er for Mac. Ikke bare gir appen tilgang til fil-hierarkiet både lokalt på iPhone og iPad samt globalt på iCloud Drive, men også til tredjeparts-løsninger for skylagring som OneDrive.

Multitasking er selvfølgelig viet oppmerksomhet, og det samme gjelder de nye ulike operasjonene man kan utføre med flere fingre, slik som seleksjon av mange elementer (som bilder) samtidig, samt drag&drop.

Og så er det to klipp med fokus på annotasjon - på den ene siden hvordan man kan ta bilder av dokumenter (i stedet for å skanne) for så å kanskje til og med å signere på disse.

Og det andre hvordan man med en Apple Pencil på iPad Pro nå har enda enklere tilgang til både notater og skjermbilder. 

Sjekk videoene nedenfor.

Apple