HD-skjermsparere for nye Appletv lekket

APPLE TV: Spar på pikslene! (Foto: Apple)

Ny Apple TV lanseres på mandag

Ryktene om ny Apple TV er nå bekreftet av Apple-sjefen.

Nye Apple TV er rett rundt hjørnet. Apples toppsjef Tim Cook har nå kunngjort at nye Apple TV lanseres mandag 26. oktober og at de nye enhetene vil begynne å bli sendt ut til kundene i løpet av den kommende uka.

Foreløpig er det uklart om dette også omfatter det norske markedet.

Det var i et intervju på Wall Street Journal Digital Live-konferansen at Apple-sjefen slapp nyheten om at Apple TV-lanseringen er like rundt hjørnet.

Kanaler

Samtidig er det lekket ut bilder fra en ny Apple TV-skjermsparer som fikk fart på ryktene i forkant av Tim Cooks kunngjøring.

Det vi ellers vet offisielt fra Apple om den vesentlige oppgraderingen av medie-spilleren er det som ble kjent under september-presentasjonen, og det som står på Apples egne nettsider.

Den store nyheten er apper, med egen App Store, og et eget operativsystem kalt tvos. Og selvfølgelig spill, også takket være den nye fjernkontrollen som inkluderer en styreflate og gyroskop for bevegelsesstyring.

Ingen flyvende brødristere

Men hva når filmen er spilt og tv-en fremdeles står på? Da slår skjermspareren inn - mer av en pausefisk, egentlig. Dessverre (for Apple) er adressen til disse nettressursene hardkodet og dermed statiske. For pekerne til disse HD-videoene fra eksotiske lokasjoner har nå lekket ut.

Hele 46 klipp i strålende HD kan nå beskues, og dette er vakre videoer fra Hawaii, London, New York, San Francisco og Kina. Noen tatt opp på dagtid, noen om natten. Pene å se på, alle sammen. 

High Definition

Se et eksempel på en av flere HD-videoer her. Du kan finne hele samlingen her. Du kan finne hele asset-listen over skjermsparere her. Sjekk ut en promo-video for nye Apple TV nedenfor.

Via Khaos Tian

appletv