NSB i rute med AppleWatch-app

NSB: Bra du har kjøpt billetten allerede, siden dette toget faktisk er utsolgt. 

NSB i rute med Apple Watch-app

Alt går på skinner for Norges Statsbaner med den nye appen for Apple Watch.

Fredag 24. april er det offisiell salgsstart for AppleWatch i utvalgte land, men siden forhåndssalget allerede har vart en stund, er det tvilsomt om du får tak i en ved bare å møte opp i butikken - selv om du er i ett av disse landene.

Men det stopper ikke NSB, for allerede nå er NSB billettapp oppdatert for Apple Watch. Klokken fungerer som en forlengelse av en iPhone, og appen for nettbrett og mobil er til nå lastet ned over en million ganger.

Appen utvides slik at den kan vise den viktigste informasjonen om reisen. Du får dessverre ikke billetten på klokken, men den gir billett- og trafikkinformasjon om reisen, og eventuelt informasjon om ruteendring.

..and there is one more thing.. Support for Apple Watch.

- Reise og transport kan fort bli en kjernefunksjonalitet for Apple Watch - små doser med informasjon man må sjekke ofte er perfekt for håndleddet, sier Kristin Kjøge Jansson, som er ansvarlig for digital utvikling i NSB.

- NSB har som mål at informasjonen du får i Apple Watch, skal videreutvikles med stadig flere funksjoner og muligheter, sier Jansson.

Det vi lurer på er selvfølgelig om NSB vil ta i bruk Apple Pay også, slik at man bare kan vinke med klokken foran betalingsterminalen.

Du kan laste ned appen gratis fra AppStore her. Appen har overraskende nok 9 års aldersgrense for mild profanitet eller grov humor - Hell stasjon?

Via NSB

Les om:

applewatch