Actebis best i Danmark

Actebis best i Danmark

Actebis er kåret til beste distributør for femte år på rad i den danske avisen CRNs Image-undersøkelse.

Ifølge den danske nettavisen crn.dk er konklusjonen på Image-undersøkelsen at it-bransjen i stigende grad ser distributørene som sin beste venn, mens produsentene må jobbe hardere for vinne forhandlernes tillit.

Stabil driftsperiode

- Tross krisen i bransjen har det vært et stabilt år for Actebis. Det har ikke vært så store enkeltbegivenheter som har satt preg på hverdagen. Vi har også sett en bedring av markedssituasjonen. Jeg vil betegne 2010 som en relativt stabil driftsperiode, hvor vi har konsentrert oss om å forbedre noen basisting i den daglige driften, sier direktør i Actebis, Torben Qvist til avisen.

Det er ellevte året på rad at it-forhandlerne kårer sine favoritter blant distributører og produsenter, og i år er det Actebis og Kingston som vinner kåringen. Forhandlerne skryter blant annet av Actebis innsats på leveringssikkerhet og troverdighet.

For Kingstons vedkommende skyldes førsteplassen en kombinasjon av enkelhet og effektivitet i salgsprosessen kombinert med lett tilgjengelige og salgbare produkter.

Stor bransjeundersøkelse

I år har 2499 forhandlere vurdert produsenter og distributører, noe som gjør undersøkelsen til en av de grundigste bransjeundersøkelsene som finnes.

Instituttet for Opinionsanalyse har stått for den praktiske gjennomførelsen av Imageundersøkelsen.

Her er resultatet av undersøkelsen:

10 beste distributører:

1. Actebis

2. Tech Data

3. Rosenmeier Electronics

4. EET Nordic

5. Arrow ECS

6. Solar

7. SEC Datacom

8. Lemvigh-Müller

9. DCS

10. DCC - Dansk Computer Center

10 beste produsenter:

1. Kingston

2. Microsoft

3. HP

4. Intel

5. Logitech

6. Lenovo

7. Samsung

8. Adobe

9. Cisco

10. BrotherT Nordic

Kilde: crn.dk

Les om: