Asia-avtale for Norman

Norman har inngått en avtale med et asiatisk maskinvareselskap.

Datasikkerhetsselskapet Norman har inngått en avtale med det asiatiske maskinvare- selskapet Dialogue Flybook. Avtalen innebærer at Normans antivirusløsninger og ad-aware- beskyttelse vil være integrert i alle Dialogue Flybook’s datamaskiner.

Norman Virus Control skal integreres i alle maskiner fra 1.september, mens Norman Ad-aware integreres på et senere tidspunkt. Brukerne vil få tre måneder antivirus-beskyttelse og gratis internettoppdateringer.

I Italia

Dialogue Flybook ble etablert i Italia for ni måneder siden og har allerede solgt mer enn 50.000 maskiner i Europa de siste seks månedene. Selskapet regner med en enda raskere vekst i den nærmeste tiden.

- Norman gir sikker nettbruk for flere brukere gjennom denne avtalen. Den integrerte løsningen sikrer at brukerne er godt beskyttet mot datavirus og hackerangrep og at de har en sikker epost-kommunikasjon, sier direktør for internasjonale operasjoner, Francois Tschachtli i Norman International.

Han vektlegger det potensielle markedet som følger i kjølvannet av avtalen.

- Dialogue Flybook er helt ferske i Europa og selger allerede svært mange maskiner. Selskapet er stort i Asia og vi ser på denne avtalen som et viktig ledd i Normans ekspansjon i Europa, sier Tschachtli.