Atea er Apple-sertifisert

Atea er Apple-sertifisert

Atea har oppfylt alle praktiske og kunnskapsrelaterte krav fra Apple, og er dermed blitt Norges første Apple Authorized System Integrator (AASI).

AASI er den høyeste sertifiseringen en Apple-forhandler kan oppnå.

Med AASI-diplom på veggen har Atea bevist at de behersker integrasjon av Apple-produkter i komplekse it-miljøer, ifølge en pressemelding fra Atea.

Sertifiseringen inkluderer blant annet IOS på mobile enheter.

- Vi har hatt fokus på Apple-produkter i mange år. Salget, og ikke minst interessen fra våre kunder, har vært sterkt økende de siste to årene. Apple blir derfor en viktig partner, og AASI-sertifiseringen innebærer et tett samarbeid med Apple, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Atea.

Sønsteby legger til at som Apple-kunde hos Atea vil man også ha full tilgang til hele Ateas produkt- og tjenestespekter.

AASI-sertifiseringen setter strenge krav til produktkunnskap hos Atea-ansatte, og kompetanse og kvalitet blir jevnlig testet av Apple.

- Atea har lagt grunnlaget for AASI-sertifiseringen gjennom en stor mengde "know-how" og ekspertise på Apples teknologier gjennom årelang erfaring, sertifisering av selgere og høyt utdannede konsulenter, forteller Sønsteby.

Selskapet er i tillegg den Apple-forhandleren i Norge som har flest generelle sertifiseringer i tillegg til flest antall sertifiserte konsulenter på Apple-teknologi, heter det i pressemeldingen.