Atea blir Microsoft Syndication-partner

Atea blir Microsoft Syndication-partner

Atea utvider sitt produktspekter ved å bli den første norske partner i Microsofts Syndication-program.

Atea har blitt valgt ut av Microsoft som såkalt Syndication Partner, som åpner for at Atea kan levere Microsoft Online suites til det nordiske markedet.

Salg og brukerstøtte

Gjennom denne avtalen kan Atea selge, fakturere og installere alle Microsoft Online suites, og i tillegg tilby brukersupport og servicetelefon direkte fra Ateas 24/7 supportsenter.

Kompletterer øvrige skyløsninger

Avtalen gjør det også mulig for Atea å bygge Microsoft Online suites sammen med Ateas øvrige cloud-løsninger, som for eksempel IT-tjenester, Unified Communication, Video og liknende.

Atea vil med denne avtalen være blant de første Microsoft Large Account Resellere i verden som kan levere og fakturere Microsoft BPOS og Office 365 direkte til kundene.

Syndication-programmet er en forretningsmodell utviklet for tette samarbeidsforhold mellom Microsoft og selskaper som Atea, som ønsker å tilby merverdi knyttet til Microsoft Online-tjenestene. Syndication-programmet setter Atea i stand til å knytte Microsoft-drevne tjenester for salg sammen med Ateas allerede eksisterende tilbud, og på den måten utvide tilbudet til kundene.

Atea og Microsoft Corporation har signert avtalen og forventer å kunne lansere programmet til markedet i første halvår av 2011.